Welcome!

.NET Authors: Tad Anderson, Ivan Antsipau, Liz McMillan, Pat Romanski, Matt Hester

News Feed Item

ActiveReports Server van GrapeCity maakt ad hoc rapporteren voor PostgreSQL Database mogelijk, voegt geavanceerde mogelijkheden voor het opstellen van schema's toe

GrapeCity heeft vandaag bekendgemaakt dat de laatste release van ActiveReports Server, een 100% web-gebaseerde oplossing voor zakelijke gebruikers, geavanceerde mogelijkheden voor rapportschema's en ondersteuning voor PostgreSQL databases heeft toegevoegd.

Bedrijven kunnen nu ad hoc rapporteren gebruiken voor PostgreSQL databases. De functies rapportschema's en rapport verzenden van ActiveReports Server zijn volledig vernieuwd. Naast andere verbeteringen kunnen IT-beheerders nu rapportschema's delen naar gebruikersrol, aanvullende verzendopties specificeren zoals Windows File Share en gebruikers in staat stellen om de verzonden e-mails te personaliseren.

ActiveReports Server ondersteunt reeds multi-tenant ad hoc reporting voor Software-as-a-Service (SaaS) installaties. Het ondersteunt ook Lightweight Directory Access Protocol (LDAP) om eenmalige toegang aan professionele gebruikers van Microsoft Windows Active Directory® en andere LDAP-compatibele directories te bieden.

De nieuwste ActiveReports Server-versie bevat alle nieuwe functies, zoals:

  • Inschakelen of uitschakelen van rapportschema's voor gebruikers in specifieke functies.
  • Beheren van geplande rapporten op een dag, in een week of in een maand.
  • Beheren of gebruikers instellingen kunnen configureren zoals het formaat en het type van verzending, de onderwerpregel en tekst van de e-mail en andere opties, afhankelijk van de manier waarop het rapport wordt verzonden.
  • Toestaan van op functie gebaseerde toegang tot gedeelde schema's.
  • Gebruiken van ad hoc, self-service rapportering voor PostgreSQL Databases.

De nieuwe versie omvat geoptimaliseerde ondersteuning voor de installatie van de evaluatieversie van ActiveReports Server op een Windows 8 computer met IIS8 en voor het gebruiken van Windows Server 2012 in productie. ActiveReports Server voegt ook ondersteuning toe voor het tabeltype synonym in Microsoft SQL Server databases.

Over ActiveReports Server

ActiveReports Server is een 100% web-gebaseerde, krachtige ad hoc rapportageoplossing voor zakelijke gebruikers, waarmee ze op eenvoudige wijze interactieve rapporten kunnen maken. De browser-gebaseerde, ad hoc rapportontwerper en veilige, schaalbare opslag ondersteunt multi-tenant-rapportage en versnelt self-service BI-gebruik veel effectiever dan traditionele rapportagehulpmiddelen. Ga voor meer informatie naar http://www.activereportsserver.com.

Over GrapeCity

GrapeCity heeft meer dan 25 jaar lang bekroonde rapportage en zakelijke informatieoplossingen, softwarediensten en enterprise-oplossingen voor Fortune 1000-bedrijven in de hightech-, financiële, gezondheids-, overheids- en andere verticale markten geleverd. Onze focus is gericht op het leveren van innovatieve oplossingen met grote zakelijke waarde voor onze klanten. Ga voor meer informatie naar http://www.grapecity.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

More Stories By Business Wire

Copyright © 2009 Business Wire. All rights reserved. Republication or redistribution of Business Wire content is expressly prohibited without the prior written consent of Business Wire. Business Wire shall not be liable for any errors or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.