Welcome!

.NET Authors: Tad Anderson, Ivan Antsipau, Liz McMillan, Pat Romanski, Matt Hester

News Feed Item

Jamsessies in de vingers: MAGIX's Music Maker Jam App voor Win8

Tegelijk met het uitkomen van het nieuwe Microsoft-besturingssyteem komt MAGIX met zijn eerste Windows 8-app Music Maker Jam. Met de gratis Music Maker Jam kan onder Windows 8 op een creatieve manier muziek worden gemaakt – en dat typisch app-achtig, dus bijzonder gemakkelijk en speels. Professionele loops uit de muziekstijlen dubstep, tech-house en jazz wachten erop om creatief in een nummer te worden samengebracht. De drie genoemde stijlen worden al meegeleverd, de stijl "rock“ komt daar in de releasefase nog gratis bij. Meer muziekstijlen kunnen in de app voor een kortere tijd voor maar € 1,99 i.p.v. 2,99 worden aangeschaft. Het idee achter de app is een jamsessie voor thuis en onderweg. Gewoon de gewenste muziekstijl uitzoeken en muziek maken. Het jammen kan beginnen: tempo wijzigen, instrumenten toevoegen en harmonieën variëren. Het geheel kan dan nog eens met effecten in realtime verfraaid worden en bijvoorbeeld als mp3 opgenomen worden.

Christian Hellinger, Vice President Audio: "Music Maker Jam sluit naadloos aan in het bijna 20-jarige succesverhaal van MAGIX Music Maker. Wij hebben een Windows 8-app ontwikkeld, die opnieuw innovatieve kracht koppelt aan een intuïtieve bediening en enorm plezier in muziek maken. Daardoor hebben wij een app gemaakt, die gericht is op iedereen die in muziek geïnteresseerd is, ongeacht leeftijd of favoriete genre.

Music Maker Jam is per direct gratis verkrijgbaar in de Windows Store en compatibel met alle computers met besturingssysteem Windows 8. De app is geoptimaliseerd voor multi-touchapparaten, waaronder tablets, maar kan natuurlijk ook met de muis worden bediend.

More Stories By Business Wire

Copyright © 2009 Business Wire. All rights reserved. Republication or redistribution of Business Wire content is expressly prohibited without the prior written consent of Business Wire. Business Wire shall not be liable for any errors or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.